Klikk her for å kjøpe din egen so-ro vugge!

 

 

 

 

 


kr 4900,-

inkludert madrass og frakt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                         Foto : Marius Hauge

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Camilla Amundsen

 

 

ergoterapeut ved Barneklinikken, Rikshospitalet

 

8. januar
Har nå lest om vuggen din og synes det virker spennende å prøve den ut. Vi har ei jente som er mer urolig om kvelden og krever mer enn på dagen. Bruker endel tid på å få henne til å sove.


3. mars
Vi er godt igang med å bruke vuggen. Vi bruker den til soving og hvile på dagtid og kveld. Julia trives godt i den. Det har vært veldig godt å ha noe som kunne fortsette bevegelsen, når vi har gått med henne og hun ikke har villet roe seg. Nå er det stort sett slik at vi kan legge henne i vogga når vi merker hun er trett, og så sovner hun uten at vi må gå med henne.


10. juni

Vi har vært veldig fornøyd med vuggen etter at vi fikk den til utprøving. Den har vært mye i bruk de første månedene til datteren vår. Folk som har vært innom har skrytt veldig av den! I starten brukte vi den naturligvis bare til soving. Det viste seg at hun roet seg fort da hun skulle sove. Etterhvert brukte vi vuggen mye på andre siden. Julia har ikke vært særlig intressert i å ligge på maven. Men da hun kom opp på vuggen ble det plutselig mer intressant å løfte hodet. Jeg tror nok ikke hun hadde løftet hodet så bra, så tidlig, hvis det ikke hadde vært for so-ro vuggen.

 

 

 

Ane Dahl Torp

 

skuespiller

 

Guttungen vår roer seg så fint i so-ro-vuggen sin, enten han skal sove, eller bare ligger og kikker. Dessuten er den et virkelig praktmøbel som vekker oppsikt. Alle som kommer på besøk kommenterer vogga som pynter opp enten vi har den på soverommet om natta, i stua eller på kjøkkenet som dagseng.

Jeg anbefaler den på det varmeste!